de thuisreiziger

Er wordt aangebeld. Voor je deur staat een koffer. Deze koffer voert je mee naar magische plekken terwijl je geen stap buiten de deur zet. Een concert in de woestijn, een beeld in het mos, druppels in de ruimte.

- De Thuisreiziger is een doe-het-zelf-voorstelling voor één of twee personen en duurt ongeveer een uur.

- De koffer wordt gebracht en anderhalf uur later weer opgehaald. 

- Eventuele pandemieën staan de bezoekerservaring niet in de weg: de koffer is zorgvuldig gedesinfecteerd.

- De Thuisreiziger vraagt de aanwezigheid van minstens één volwassene.

- De voorstelling doet verschillende steden aan en maakt gebruik van tijd-slots

Bestel je tijdslot:

De Tijdsreizer

Kies je gewenste tijdslot en locatie

Doe-het-zelf-voorstelling De Thuisreiziger

€ 33,00

  • Limited Availability

veel gestelde vragen:

- De plek waar ik woon staat niet op de speellijst. Kan ik de voorstelling dan niet zien?

MAIL ONS!   We breiden de speellijst voortdurend uit. Wat vandaag nog niet kan is morgen misschien mogelijk. Laat ons weten waar je ons zou willen hebben en we proberen het te organiseren.


- Wat bedoelen jullie precies met doe-het-zelf voorstelling?

 Je maakt de voorstelling zelf. Jij bent de regisseur, de acteur, decorbouwer, technicus én toeschouwer tegelijkertijd. Wij hebben het script voor je geschreven, het decor ontworpen en de muziek gecomponeerd. Als je alleen maar achterover wil leunen en kijken is deze voorstelling niet voor jou. Maar als er af en toe een aanwijzing in het script staat die je liever niet opvolgt dan mag dat natuurlijk. Je bent tenslotte ook de regisseur. 

 

- Ik wil de voorstellingen graag met meer dan twee mensen doen. Mag dat?

Het mag wel maar de voorstelling is er niet voor gemaakt. Je loopt dan het risico niet ten volle van de scènes te kunnen genieten. Wil je iemand uitnodigen met een krap budget - wat wij een top idee vinden - geef dan liever een extra tijdslot cadeau.

 

- Is de voorstelling geschikt voor kinderen?

Jazeker. Sterker nog: we denken dat het heel leuk is voor kinderen. Maar we vragen wel de aanwezigheid van minstens één volwassene, voor supervisie.

 

- Ik ben lichamelijk gehandicapt. Is deze voorstelling voor mij?

Als je lichamelijk gehandicapt bent heb je een begeleider nodig die met je meedoet.

 

- Ik ben slecht ter been. Is deze voorstelling voor mij?

Als je slecht ter been bent is dat niet zo'n probleem. Je speelt de voorstelling in je eigen ritme en wij kunnen de koffers op een handige plek voor je neerzetten terwijl we op afstand blijven. Als we je in het script vragen te gaan liggen of te staan mag je er altijd voor kiezen toch te blijven zitten. Jij bent immers de regisseur.

 

- Ik ben doof. Is deze voorstelling voor mij?

De helft van de voorstelling bestaat uit muziek. De andere helft van de voorstelling is visueel en actie-gericht. Een deel van de instructies is auditief, daar zal je dus een begeleider voor nodig hebben.

 

- Ik ben blind. Is deze voorstelling voor mij?

Als je blind bent heb je iemand nodig die je kan vertellen wat er in de handleiding staat. De voorstelling bestaat voor driekwart uit non-visuele elementen.

Als je blind bent maar er is wel iemand aanwezig die je kan vertellen wat er in de handleiding staat geloven we dat het geen probleem is. Uiteraard mis je een deel, maar de muziek en het actieve element zijn groot genoeg om je echt een bijzondere ervaring te geven.

 

- Eén van ons spreekt geen Nederlands. Is dat erg?

Nee. De beleving op zichzelf is taalloos. Zolang er één iemand is die de Nederlandse aanwijzingen kan lezen komt het goed.